keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

SE uusi hölpötys.

And he's not some pervert, but The Cheshire cat

Ai ei ole pervo no mikäs sitte????













No niin nyt sain kuviakin mitä tänne pistää joten täsä niitä ny olis aimo kaupalla. Ekaks grellistä ja hänen pukunsa edistymisestä.

Tältä se nyt näyttää

 Eli puvusta on hallussa nyt henkselit,paita,housut,kengät(ei koristelu),peruukki,lasit ja hanskat
Vielä on siis hankintojen alla rusetti jonka teen todnäk ite,sukat mitkä sil on jalas (tulee olemaan tokine cossin sukat johon tulee maalii päälle),laseissa roikkuva ketju-pääkallo systeemi(osat jo valmiina ei viel vaan yhes),kaulaliina johon kankaat on jo mut ompelua odottavat,häntä sekä korvat.Näistä kaikista työn-/hankinnanalla olevista lisää tekstiä kun aika on kypsä sille.

 Laseista en ehtinyt tohkeissani ja työnhaluissani ottaa kuvaa enne modausta joten koitan selittää mitä tein niille. Niiden alkuperäis väri oli jotain ruskean ja mustan rajamailta pinta sellast normi aurinkolasi pintaa. Siis noihan oli alunperin vahvuuksilla olevat aurinkolasit joista otin linssit pois hion ja maalasin uudestaan. Ja hiomisella en tarkota mitään "Kaikki pois uuden maalin alta"-hiomista vaan sellanen hento hionta et maali tarttuu vähä paremmin sellanen et pinta on karhee eikä kiiltävä ja silee. Oma maalini oli ollut käytössä viimeksi Mononoke cossissa ja en muistanut että maali kesti kuivua puolielämää.... No ei siinä mennyt kuin kolme päivää että lasit oli valmiit(kiitti maalin) mutta lopputulos tyydytti ja olin iloinen että ne pysyivät ehjinä. Linsseihin palatakseni irrotin ne tosiaan pienellä terällä jota käytetään paperinleikkaamiseen ja sellaseen tarkkuutta vaativaan leikkaamiseen.(voin ottaa kuvan jos tarvetta) Terän kanssa tosiaan kaikkia reunoja myöten ja sitten terä linssin alle ja vähä voimaa kehiin ja plops linssi on irti ja kehykset toivottavasti ehjät. Olin tällä kertaa niin hyvä etten onnistunut rikkomaan kehyksiä mutta varoituksen sanana että kehyksiä kannattaa käsitellä varoen tämän jälkeenkin sillä operaatio tekee niistä herkät eli kannattaa pitää kotelossa tämän jälkeen.
lasit kolmen maalikerroksen jälkeen


ne kivat pääkallot
Pääkallot ostin Turun Keskiaikamarkkinoilta yhdeltä hyvältä kaveriltani joka on siellä korukauppiaana. En tosin ole varma onnistuvatko ne palvelemaan minua tässä tehtävässä sillä en ole vielä onnistunut keksimään mitään tapaa jolla ne saisi kiinni laseihin ja niihin saisi myös sen kivan ketjun kiinni.... No eiköhän sekin pian valkene ja taas on ihminen voittanut erän ottelussa ihminen VS cosplaypuku. Henkseleistä ei ole vielä kuvaa koska nekin ehtä joutuvat kovan ja ankaran modaus-käden käsittelyyn sillä toinen puoli henkseleitä on valkoinen ja punainen päääväri ei miellytä joten koikeilen pistää siihen(kin) maalia päälle ja kattoo mitä tulos sitte on ;)




 

 

 

Viimeajan hankinnat/saadut tavarat


Juu eli toradora 1-3 ja Bakuman 1-2 ostettiin anikista hyvään hintaan. Black butler 1 sekä Vampire knight 3(ei kuvasa kun olin just lukemas ja jäi sohval) sekä aivan ihana black butler ciel phantomhiven sormus ykkösekauden animesta siit lopusta ku ciel on "viimesellä matkall". Siskoni toi sen tuliaisena euroopan intereililtä ja olin pyörtyä,vaipua koomaan saada sydänkohtauksen ku näin sen ja tajusin et se oli mulle!!!! Sitä fiilistä ei koe joka päivä ja iha hyvä nii ei sydän muute kestä. (Ja kylla tein noita kolmea kaikkea samaan aikaan....)




Meinas talo räjähtää ku näin ton ekaa kertaa!




No se nyt valitettavasti pääsi juttu loppumaan ja kukaan ei ehtinyt pitkästyä vielä tähän juttuun joten tätä pitää selvästi jatkaa vielä ensikerralla joten grell tekee comebackin ensi jaksossa! XXD
Bye bye meoww <3

2 kommenttia:

  1. awws, oot söötti grelli :)<3 ja toi peruukkiki on nii hieno 0_0 <3 meijjän täytyy nähä ensviikol, jookosta kookosta? saat samal ke kekkaishit takasi 8) btw, hieno sormus, ja mist oot saanu noi super-ihanat vampire knight-julisteet? ne on aivan älyihania!! <3<3

    VastaaPoista
  2. Aww kiitti<3 joo nii pitääki kyl nähä sopisko ke päiväl vai onks sul töitä? mut soitellaan/tekstataan siit sit lisää. Ton alemman ostin traconist viime vuonna ja ylempi on taidekirjasta jonka ostin pariisista.

    VastaaPoista